Hebt u een vraag?


  Terrasoverkapping Boortmeerbeek

  Terrasoverkapping Boortmeerbeek?

  Met een terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van uw terras. Een terrasoverkapping kan u afwerken zoals u zelf wenst: helemaal open, deels gesloten, volledig gesloten, ... Met een terrasoverkapping heeft u een goedkoper alternatief voor een veranda. Ook een pergola op maat kunnen we maken.

  Swings Constructiewerken staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en is dé specialist voor het maken en plaatsen van terrasoverkappingen of pergola's op maat in regio Boortmeerbeek. Een terrasoverkapping in aluminium of staal met een hedendaagse look. Al onze terrasoverkappingen worden professioneel op maat gemaakt met een optimale afwerking.

  Wij staan u bij vanaf het ontwerp tot de plaatsing en komen zelf langs bij u in Boortmeerbeek om de opmetingen te doen zodat wij uw idee kunnen omzetten in een uniek ontwerp. Alle terrasoverkappingen of pergola's worden op maat gemaakt.

  Terrasoverkapping Boortmeerbeek

  metaalconstructies, laswerken, Arne Swings

  Wij staan je bij van ontwerp tot plaatsing. Uw terrasoverkapping of pergola kan naar eigen wens gekozen worden, van materiaal tot grootte en afwerking.

  Graag een gratis offerte voor een nieuwe terrasoverkapping of pergola in Boortmeerbeek?

  Offerte aanvragen →
  metaalconstructies, laswerken, Arne Swings
  metaalconstructies, laswerken, Arne Swings