CARPORTS & TERRASOVERKAPPINGEN

Geen garage aan uw woning? Met een carport staat uw auto veilig en beschermd.

Swings Constructiewerken staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en is dé specialist voor het maken en plaatsen van een nieuwe carport op maat. Carports in aluminium of staal met een hedendaagse look. Al onze carports worden professioneel op maat gemaakt met een optimale afwerking.

Wij staan u bij vanaf het ontwerp tot de plaatsing en komen zelf langs om de opmetingen te doen zodat wij uw idee kunnen omzetten in een uniek ontwerp. Alle carports worden op maat gemaakt.

metaalconstructies, laswerken, Arne Swings

Carport op maat

Wij staan je bij van ontwerp tot plaatsing. Alles kan naar eigen wens gekozen worden van materiaal tot grootte en afwerking.

Graag een gratis offerte voor een nieuwe carport? Contacteer ons vrijblijvend.

Offerte aanvragen →
terrasoverkappingen
terrasoverkapping
metaalconstructies, laswerken, Arne Swings
metaalconstructies, laswerken, Arne Swings

Terrasoverkapping op maat

Wil je graag genieten van een veranda, maar zie je wat op tegen de dure investering van een veranda? Dan is een terrasoverkapping iets voor jou! je kan het hele jaar door genieten van aan aangenaam terras tegen een fractie van de prijs. Ideaal toch?

Voor een terrasoverkapping werken uiteraard steeds met aluminium of staal. Zodoende kunnen we alles op maat maken (hoogte, breedte, diepte, specifieke vormen, ...) en de afwerking die is uiteraard steeds volgens uw wensen & budget:

- volledige terrasoverkappingen, incl. schuifdeur.
- gedeeltelijke terrasoverkapping
- open terrasoverkapping
- ...

Offerte aanvragen →